måndag, oktober 15, 2007

Humor, humor, humor...

Vissa dagar orkar man inte diskutera mycket politik, då är det skönt att kunna ta si tillflykt til ett internet där det finns en outsinlig källa till fullständigt menlös underhållning. Och här bjuder jag på lite länkar dit, men de förutsätter nog att du har lite sjuk humor mo du ska kunna uppskatta dessa till fullo.

Så nu när varningarna är avklarade så kommer länkarna:

Doris Lessing vann literaturpriset och alla tidningar slogs om att komma ut först med nyheten. Sydöstran var ganska snabba. men de hann inte riktigt korrekturläsa texten, då kan det gå så här. (Hittad på Buzz.)

Freddie W har väldigt sjuk humor och här har han samlat några länkar till några av sina bästa blogginlägg: Mycket trams... (Missa inte landskapshandikappen!)

Dagens sista länk är kanske inte bara "kul", utan mer sorglig. Ebba von Sydow har blivit portad från Stureplanskrogarna i tre år. Vem bryr sig, typ? Det som är riktigt sorgligt är att det är horder med folk som verkar bry sig och som har kommenterat hennes inlägg om just detta. I skrivande stund är antalet över 350 kommentarer, plus de 100+ som skrivit på nichtidnigen Resumes sida. Helt sjukt!

1 kommentar:

Rolf Hansson sa...

Att så många engagerar sej i Ebba Von Sydow...ja, vad säger man? Det säger ju en del om nivån på svenska medier...