måndag, januari 09, 2006

Lakes länktips

Jag har tänkt att skriva lite fler analyserande inlägg snart, under tiden får ni hålla tillgodo med några länktips.
 • Johan Hakelius är en av mina favoritskribenter. Ett utdrag från en av hans senare krönikor:
  Jag åker under kameran. Under en av de pinniga, spindelspretiga, miljöpartistiska triumfbågar med matberedare, våffeljärn, kaffebryggare och bakmaskiner fastskruvade i toppen som nu står vid varje infart till Stockholm. Jag undrar varför.
  Resten läser du här.
 • + iFokus är ett intressant försök till kommunity-bygge, med ämnesavgränsade forum/artikelsamlingar. Vissa av ämnerna är mycket smala, men då är det å andra sidan lättare att hitta andra som har samma problem/upplevelser/intressen, som man själv har. risken är bara att varje forum var för sig inte uppnår den kritiska massan för att kunna överleva i längden. Sidan lever nästan helt på användarskapat material. iFokus har potential, men vi får se om det blir något stort av det? Alla vill ju inte hänga på Lunastorm. (Hittat hos Niklas.)

 • Kolla in de roliga valaffisherna som Högkvarteret har tagit sig tid att leta reda på och lägga upp.

 • Som dagens sista bloglänk tipsar jag om ett kort, men kärnfullt inlägg av Dick Erixon. LÄS!

 • Avsluta dagens surfande med att lyssna (och titta) på "The ultimate Showdown" (kräver Flash)

  Texten är det bästa med hela filmen, så glöm inte att höja volymen på högtalarna och klicka fram undertexterna nere i högra hörnet.

  Ps. Räkna gärna efter och se hur många DU känner igen. Och om du inte är bra insatt i amerikansk nutidshistoria kanske denna länken kan hjälpa till at förklara slutet.

Inga kommentarer: