fredag, december 04, 2015

Nästa års roligaste event - Uppsala Magic & Comedy

19 till 24 april nästa år går det jag förväntar mig ska bli årets roligaste evenemang av stapeln - festivalen Uppsala Magic & Comedy.


Det var två år sedan som en trollkarl vid namn Johan Ståhl själv drog arrangemanget med den första kombinerade magi- och komedifestivalen. Vi besökte en hel del av föreställningarna och roades kungligt. Så därför är ett återbesök denna gång självklart! Läs artikel i UNT om festivalen.


En av de mindre scenerna 2014
Denna gång är John Cleese från Monthy Python det stora dragplåstret med sin föreställning "Last time to see me before i die". Och till den har vi redan biljetter, men vi tänkte också gå på flera andra föreställningar. Bland annat Close up, Magiska bröder, Varietén och vi avslutar såklart med den stora Galashowen på lördag kväll.

Jag fanns med på scenen senast

På förra festivalen hade vi väldigt bra platser på många föreställningar eftersom alla i Uppsala inte hade koll på hur bra festivalen och alla uppträdanden var. Bland annat satt vi på på första raden till Inés la Maga föreställning med hennes enormt fingerfärdig magi. Och jag blev därför upplockad på scenen för att hålla fast hennes armar i ett fåfängt försök att hindra henne från att trolla bort mynt från sin hand till ett övertäckt glas som stod på ett bord en meter bort.

Ganska exakt såhär gick det till. Man kände sig ganska bortkollrad då...


INÉS LA MAGA - travelling coins from Inés la Maga on Vimeo.

Inés är inte med i den här gången, men många andra magiker och komiker är det, så boka biljetter nu.

(Detta inlägg är skrivet helt frivilligt och utan någon kompensation från festivalen. Jag vill helt enkelt både ge folk en chans att se riktigt bra underhållning och samtidigt se till att festivalen går bra så att den återkommer.)

Inga kommentarer: