lördag, december 05, 2015

Stötta Fenix - för en roligare fritid

Just nu pågår en Kickstarter-kampanj där speltidningen Fenix försöker samla in pengar för att få en stabil ekonomi de kommande åren, så att de kan bibehålla tidningens kvalitet och omfång.

Fenix är idag Sveriges bästa och roligaste speltidning för alla som är intresserade av rollspel, brädspel, kortspel och figurspel. Konkurrensen är dock inte jättehård idag, och bara av den anledningen är det värt att stötta de som finns kvar. Som trogen läsare vill jag ju att Fenix ska både behålla god kvalitet och finnas kvar, även i framtiden. (Dessutom vill man ju fortsätta läsa Birger Barbaren!)


Är du redan prenumerant så kan du till exempel istället signa upp dig via Kickstarter istället och få en billigare prenumeration (i skrivande stund är fortfarande hälften av Early Bird-prenumerantplatserna lediga).

Stötta Fenix på Kickstarter här!

Jag har tidigare varit med och Kickstartat flera andra projekt, bland annat spelfigurer och dataspel och jag kommer med all sannolikhet vara med om fler i framtiden.

Det är en spännande finansieringsmodell där vi som konsumenter själva kan bestämma vilka företag och produkter vi vill se och inte låta någon annan finansiär eller mellanhand bestämma det åt oss. Dessutom brukar man ofta bli belönad om man är en tidig supporter.

Inga kommentarer: