fredag, juli 23, 2010

Betnér och Wilks gör "en Schyman"

Magnus Betnér skojar och gör "en Schyman" men eldar upp DVD-skivor istället för pengar:

Magnus Betnér - Protest mot alla orättvisorEn annan spännande nyhet är att Lars Vilks har tänkt att följa i Gudruns spår med provocerande PR-stunts:

Dagens Svenskbladet - Lars Vilks låser in hundvalp i varm bil

Men Lars gör det i samarbete med Gudrun och F!:
"Lars Vilks, som tycks göra vad som helst för lite uppmärksamhet eller medlidande, gärna i kombination, har skapat ett konstverk som går under arbetsnamnet "Hot dog".
Konstverket går ut på att Lars låser in en liten, liten hundvalp i en varm bil, mitt på dagen, med bara en liten, liten fönsterspringa som ventilation. Vid bilen kommer Gudrun Schyman stå med en megafon och övertyga folk om att rösta på F!."

Visst Gudrun, yttrandefrihet är bra och visst får du elda upp andras pengar, men du bör kanske tänka på att inte provocera dina egna väljare i första hand, om du vill komma in i riksdagen...

Jag håller för övrigt med Valaffisch 2010 -Den lede FI och Gudrun Schyman eldar pengar:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför står det att Schyman eldar upp skattepengar? Det var två mäns privata donerade (och beskattade) pengar. De andra partierna bränner däremot 300 miljoner av skattebetalarnas pengar i valrörelsen.

/Lars

Markus "LAKE" Berglund sa...

Man kan se det ganska bildligt också Lars. Gudrun vill, precis som Vänsterpartiet, spendera en massa skattepengar på olika jämställdhetsprojekt.

Men om man syftar på den specifika händelsen i Visby har du korrekt. Fast så måste man inte tolka affischen...

Mikael sa...

Ja, det vore ju synd om Sverige skulle bli mer jämställt...