tisdag, augusti 23, 2011

Mer från Annie Lööfs besök i Uppsala igår

Uppsala Nya Tidning bevakade också partiledarkandidat Annie Lööfs besök i Uppsala igår (som jag skrev om här.).

En helsida fick hon i dagens tidning, ett reportage, nästan skrivet i krönike-form om den välbesökta träffen.

Uppsala Nya Tidning - C-kandidater dras till Börje idrottsgård

Även UNT24 hade ett reportage, om än kort.

UNT 24 - Partiledarkandidat i Uppsala

Bondkyrko Centeravdelning, där jag har mitt medlemskap, beslutade sig förra veckan för att förorda Annie Lööf som partiledare i Centerpartiet. Efter igår kväll är det nog fler avdelningar som tänker göra det.

5 kommentarer:

manen sa...

harr harr harr

hur många påminde henne om Dagny Taggart?

eller har liberaler guldfiskminne(faktoid, jag vet!)

Kung CG sa...

Var står Annie Lööf i frihets- och integritetsfrågorna? Jag läste hennes blog (Annie Johansson var det väl då) under tiden kring FRA-debatten och den följande omröstningen, och var väl (putting it mildly) inte helt begeistrad...

Markus "LAKE" Berglund sa...

Hej på er!

Jo, Annie Lööf är en av de personer verkligen drivit Centerpartiet i integritetsfrågorna. Hon fick tyvärr, som alla integritetsvänner känner till, vika sig under partipiskan om FRA-uppgörelsen. MEN hon var en av de få som faktiskt kämpade för att stoppa FRA-lagen, eller i alla fall begränsa den kraftigt.

Öppenhetsmanifestet hittar du här:
http://lakonism.blogspot.com/2010/08/centerpartiets-oppenhetsmanifest-fran.html

ANNM sa...

Det är synd att hon inte kunde stå emot när det behövdes, men det är nästan mer synd att hon efteråt aldrig har erkänt att hon inte pallade trycket (vilket är helt förståeligt, om än tråkigt) utan istället ända sedan dess har försökt framställa det som att hon fick till det bästa tänkbara resultatet. Att inte lyckas infria sina löften är en sak, att ljuga om vad man har gjort är en annan.

Markus "LAKE" Berglund sa...

Jo, jag håller med ANNM, hanteringen efteråt är det som ger sämst bismak. Jag tror dock mycket är självbevarelsedrift, förhoppningsvis har hon lärt sig mycket av det. Har hon inte det så är hon inte så mycket att hänga i granen...