onsdag, mars 15, 2006

socialdemokraterna - fortfarande rättvisa och balanserade?

En av SSU:s regionombudsmän och strateger i Stockholm, Tobias Gerdås alias DICO, drev tidigare väldigt aggresiv propaganda mot Alliansen i allmänhet och Moderaterna och Fredrik Reinfeldt i synnerhet. När det han skrev på sin blogg, "Rättvis och balanserad", uppmärksammades, sa sig Göran Persson:
- Jag fördömer det starkt, och jag tar kraftigt avstånd från här typen av politisk smutskastning, säger statsminister Göran Persson via sin pressekreterare.
Vissa av de socialdemokratiska företrädarna verkade dock inte bry sig så mycket:
Inte heller SSU-ombudsmannens närmaste chef, Natalie Sial, förste ombudsman i Stockholmsdistriktet, ser någon anledning att stoppa bloggen...
Och ingen på Sveavägen 68 verkar egentligen bry sig så mycket om bloggen heller, den ligger exempelvis fortfarande ute som länktips socialdemokraternas hemsida. Vilket är konstigt, delvis med tanke på att högsta chefen har tagit avstånd från det som står på sidan, men också med tanke på att SSU-ombudsmannen själv har stängt sidan (död länk).


Men det kanske är det de menar med sin nya slogan?

Även smutskastande SSU-ombudsmän som har stängt sin blogg, ska få en länk från våran hemsida - Alla ska med! ^o^

Klicka på bilden för att se en större version. Observera att länkinformationen berättar om "En blogg för Socialdemokratisk idédebatt". Det värsta är väl att texten inte är skriven med ironi...

1 kommentar:

Anonym sa...

Tro inte allt du läser i tidningen.