fredag, september 29, 2006

Bara positivt

Jag såg att Lagergren hade gjort en liten länkalanys på sina besökare, jag uppmärksammade också en kul grej bland mina besökare häromdagen. Många av mina besökare kommer in via sökmotorer eller liknande. En hel del via Knuff.se och andra via Google. Jag misstänker dock att en av besökarna förra veckan vart lite besviken när han (eller hon) hittade hit. Sökorden som gav mig andra plats i Googles träfflista var:

positiva åsikter om socialdemokraterna

Och även om jag försöker vara lite nyanserad, så har det nog inte varit mycket sådana här på sistone. Länken landar i ett inlägg där jag citerar Hakelius:
Man skulle kunna säga att "Rapports" nyhet bestod i att socialdemokrater "lyssnade av" andra socialdemokrater, finansierade av socialdemokrater, om de väldigt positiva löften socialdemokraterna ger ungdomar inför valet.

Mycket kul läsning som vanligt när det gäller Hakelius. Ni har väl inte missat han senaste utfall mot den nya borgeliga regeringen? Redan dagen efter riksdagsvalet. Avgå Svikare!

5 kommentarer:

Daniel Långström sa...

Han är en charmör den gode Hakelius. Det härliga är hans genomgående sarkasm =)

Daniel Långström sa...

Har du daglig koll på jnytt.se btw?

Markus "LAKE" Berglund sa...

Nej, inte dagligen, borde man det? Finns det något annat läsvärt fär förutom dina krönikor? ;-)

Daniel Långström sa...

Det finns mycket bra redaktionellt innehåll. Det är en liten redaktion, men dom jobbar bra!

Det är rätt i tiden att Jnytt kommer igång. Jag hoppas bara att det blir en gratistidning innan sommaren 2007. Det finns en marknad för det, utan tvekan.

Du är fri att bilda opinion på jnytt.se det är du ju bra på =)

BWL i afton?? =)

Markus "LAKE" Berglund sa...

Näpp. Får besök i helgen och inget AQ på tisdag heller.