onsdag, mars 05, 2008

Schyffert är hård mot de "hårda"!

Henrik Schyffert kan fortfarande det här med humor.

Bröderna Schulman har i flera månader retat upp kända personer, huvudakligen på TV4, då de har använt sig av en TV4-liknande e-postadress och "bus-mailat" till andra kändisar och utgett sig för att vara olika TV-programledare. Det är en moderna variant på Killing-gängets busringningar i Hassan, med den skillnaden att Hassan inte utgav sig för at vara någon annan person, utan levde på att själva skämtet var kul.

Speciellt Alex Schulman älskar att provocera. På sistone har dock nästan alla skämt som blivit offentliga avslutats med "det har bara varit till vår nya humorsajt, som vi ska starta snart". Detta ska de göra, men de har nu blivit utsatta för en snygg hämnd av Henrik Schyffert.

Han har i samband med att han fyller 40 år arrangerat Sveriges första större Roasting. En mycket spännade tillställning som exempelvis jag gärna hade gåttpå, men inte ens var nära att kunna få en biljett till.

Bröderna Schulman fick först en inbjudan, men kort innan festen fick den den tillbakadragen (enligt Henriks blogg) med hänvisning till att:
Det var en fejkinbjudan som jag ska använda till en framtida humorsajt.
Hysteriskt kul, men det tycker såklart inte Schulman-bröderna som bara blir sura och grininga. Snacka om att inte tåla samma behandling man utsätter andra för...

Läs mer om "roastingen" här, jag hoppas verkligen att lite mer inspelat material från denna kväll letar sig ut på nätet.

Och förresten, grattis till de 40 Henrik! Keep it up!

Inga kommentarer: