torsdag, mars 26, 2009

GuldCenterpirater - förena eder!

Jag har fått väldigt mycket kommentarer på mitt inlägg om "Därför blir en centerpartist Guldpirat". Kul att se att det engagerar.

Mest engagerad är Mikael Elmlund, en annan Centerpartist, som oberoende av mig kommit fram till samma slutsats. Han är också "GuldCenterpirat" och skriver nu om det på sin blogg - "Ytterligare en Centerpartistisk Guldpirat".

Andra som skriver om detta är:
Leo Elandsson - Carina Hägg (s), SVT spelar Allan och Anonymitet
Mina Moderata Karameller - Politiker börjar stötta andra partiers frågor...
Opassande - Arga brev och överraskande supportrar

Tack för allt stöd! Vi får se vad Centerpartiets ledning säger bara, min ambition är inte att bli utesluten ur Centerpartiet. Enligt stadgarna bör detta dock jämställas med att prenumerera på lite lotter från Kombilotteriet, tycker jag. (Eftersom överskottet landar i sossarnas kassa.)

Ps. Är det bara jag som inte ser "Guldpirat"-loggan ordentligt i högerkanten? Jag har importerat kod-snutten från Piratpartiets hemsida.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Loggan syns så fint så. Tack för ditt bidrag / Mikke PP Kalmar

Markus "LAKE" Berglund sa...

Jo, nu ser jag den också, kanske är det något spam-filter i FF som gört att den inte visas ordentligt på min hemma-dator? Konstigt eftersom jag ser alla andra bilder på Piratpartiets hemsida och den bilden ligger ju där...

Rick Falkvinge (pp) sa...

Det är en relativt ny filterrad i AdBlock Plus som ställer till det. Vi får helt enkelt lägga den på en annan URL...

Markus "LAKE" Berglund sa...

@Rick:

Ni har grym koll på allt det tekniska, som vanligt. Det är ju olyckligt om den inte skulle synas för vissa av mina besökare, jag betalar ju faktisk pengar för att ha den där! :-D