måndag, september 07, 2009

MUF:s bredsida på Piratpartiet

Uppdatering: Nu har repliken kommit in i Norrtelje Tidning.

Några MUF:are från Stockholmsdistriktets VU - Tina Ghasemi, Jessica Rosenkrantz samt Hannes Holmér, har skjuter idag en bredsida mot Piratpartiet i Norrtelje Tidning.

Kort sagt undrar de hur PP tänker "angripa ungdomsarbetslösheten", något de sannolikt vet att PP inte kan/kommer/vill svara på. (Någon typ av svar kan dock vara bra att ge. Se det som ett bra tillfälle att få lite gratismedia för PP...)

Läs hela artikeln här:
Norrtelje Tidning: Hur ska Piratpartiet lösa ungdomsarbetslösheten?

Jag hoppas för MUF:arnas skull att de inte är så trögfattade och inte vet hur Piratpartiet resonerar, utan att de bara använder Piratpartiets namn som en hävstång för att lättare få komma med i debatten. För har de så dålig koll, på riktigt, kommer det gå dåligt för Moderaterna och Alliansen i valet nästa år...

5 kommentarer:

Nils Pettersson sa...

Låter väl som det brukar göra när de etablerade politikerna försöker skaffa gratispoäng. Men som vanligt missar bredsidan totalt, de skulle inte träffa en sjö om de stod på botten av den.

ÄRRHÅ sa...

Det handlar väl snarare om att påminna folket om PP:s oförmåga att styra ett land, vilket ju faktiskt är politikernas uppdrag.

Markus "LAKE" Berglund sa...

@ "ÄRRHÅ". Det hade varit en mycket relevant slutsats, om nu Piratpartiet hade ambitionen att "styra ett land", men det har de, upprepade gånger, sagt att de inte har tänkt att göra.

Sannolikheten är att detta uppenbart oinformerade och/eller ignoranta uttalande slår tillbaka mot MUF:arna. Men det förutsätter att PP formulerar någon typ av svar...

@Nils Pettersson: Haha! Kan bara hålla med dig.

Ps. Intressant blogg du startat. Ska följa den med spänning...

PMyran sa...

@ÄRRHÅ: Om nu inte dagens politiker inser hur informationspolitik faktiskt kan innebära lösningar på problemet på många plan så innebär det att de måste ersättas av några som ser möjligheterna...

Anonym sa...

Tja, Piratpartiets politik leder ju i slutändan till en minskad arbetslöshet och ökat välstånd eftersom det skapas mer uppfinningar (och även musik & kultur), men det är en lång utveckling som tar 10-tals år. Inom den tiden hinner "ungdomarna" nog växa upp och bli pensionärer, men med piratpartiets politik blir de mycket mycket rikare och förhoppningsvis lyckligare pensionärer i ett friare samhälle än utan PP.