fredag, mars 04, 2011

Magnus Betnér roade Stureplanscentern

Dålig bild, men det är Magnus.
Idag besökte jag Stureplanscenterns möte med Magnus Betnér.

Stureplanscentern brukar bjuda in intressanta talare varje månad och därför gällde det att vara på plats i god tid. Med cirka 100 anmälda var det trångt om sittplatserna.

På grund av det stora antalet besökare blev det inte så mycket diskussion, utan istället använde Magnus den största tiden till att köra ett "gig", självklart med fokus på politik.

Magnus visade hur påläst han är genom att skämta mycket om dagsaktuella händelser. De flesta i publiken var såklart engagerade i aktuell politik och kunde förstå skämten.

Ämnen som berördes var bland annat politikerförakt, drogpolitik och totalkonsumtionsmodellen, Israelfrågan, hets mot folkgrupp-lagstiftningen och yttrandefrihetsfrågor. Han han också med att svara på lite frågor från publiken, även om den stora publiken medförde att det blev just "frågor&svar", och inte så mycket diskussion. Lite synd, men förväntat.

Magnus försvann senare vidare till Norra Brunn för att roa fler personer. Tack till Stureplanscentern (och Magnus Betnér) för en trevlig kväll!

Läs mer
Läs också mer om kvällens besök hos Hannes Hervieu - Magnus Betnér hos Centerpartiet

Läs vad jag har skrivit tidigare om Magnus Betnér.
Läs om mitt förra besök hos Stureplanscentern.

Inga kommentarer: