onsdag, juni 24, 2009

Imorgon blir det spännande

Imorgon ska Piratpartiet tillkännage sitt val av partigrupp i Europaparlamentet. På en presskonferens klockan 13:00.

Spännande!

Ni har väl inte heller missat Maud Olofssons synpunkter på valet. Ett vettigt inlägg under partieldardebatten senast. Även om jag hade föredragit att partiledningen agerade lite mer som Piratpartiet i viktiga frågor och inte bara snackade...

2 kommentarer:

Hans J sa...

Maud Olofsson kunde i sitt tal ha bett hela den ungdomsgeneration som Alliansregeringen jagar med blåslampa och utan någon som helst hänsyn till dess integritet.

Hon kunde bett hela Piratpartiet "och andra ungdomar" (hon syftade säkert på sådana som mig som är en bit över 50 år gammal) om ursäkt för att tidigare försökt att bedrägligt kalla dem enbart fildelare.

Piratpartiet stöds av många som tidigare röstat på centerpartiet men som nu ser att centerpartiet inte längre står för frihetliga åsikter.

Maud Olofsson försöker nu bara fiska tillbaka lite röster - ingenting annat. I annat fall kan hon be om ursäkt också till centerpartiets medlemmar vars åsikter hon och resten av centerledningen valt att grovt åsidosätta.

Det var ledsamt att höra hennes tal!

Markus "LAKE" Berglund sa...

Visst är det en variant på "röstfiske" Hans. Centerpartiet har dock sedan länge haft en mycket väl utvecklad politik inom informationspolitikens område, mycket tack vare Annie Johansson.

Sedan är det ju synd och skam att partiledningen valde att sälja ut alla sina åsikter i någon slags missriktad vilja att bli regeringsdugliga...