onsdag, maj 06, 2009

Håller Centerpartiet sina löften?

Ett politiskt parti och dess företrädare avger många löften, speciellt när det börjar närma sig val. Det viktigaste löftet av de alla är dock partiprogrammet. Utan det vet jag som väljare ingenting om hur partiet kommer hantera nya utmaningar i framtiden.

Centerpartiet utger bra löften, men håller de vad de lovar? Det visar sig på partistämman i helgen. Jag ska dit och kämpa för att partiet inte, för all framtid, ska ses som löftesbrytare, även om många skepp redan är brända. (Läs exempelvis MiNimaliteter - Vad ska man med centerpartiet till?)

Vad har Centerpartiet för alternativ?
Nu har partiet fler möjliga vägar att gå, läs mer om dessa och vad de olika alternativen för med sig hos tre andra centerpartister:

Erik Hultin - Partistämma - Sanningens ögonblick

Mikael Elmlund - Behövs Centerpartiet?

Bloggen Bent - Jag lämnar Centerpartiet….?

2 kommentarer:

Tor sa...

Det är inte bara löften som är viktigt. Svikna förväntningar kan vara nog så allvarligt.

Själv känner jag mig tex. inte lika sviken av Annie Johansson som av Fredrik Federley eftersom Federley byggde upp så höga förväntningar medan Annie var litet tydligare i samband med FRA-lagsomröstningen.

Markus "LAKE" Berglund sa...

Till viss del håller man med dig Tor, men jag tycker Annie var ännu tydligare med at driva just dessa frågor före valet, än vad Fredrick var.