onsdag, november 24, 2010

"Ingen kommer strypa tillgången till internet så länge jag andas"

Ytterligare ett lysande citat av Gustav Wetter i dagens Ring P1:
"Ingen kommer strypa tillgången till internet så länge jag andas."
Ring P1 illustrerar med ytterligare ett citat, lyssna på hela inlägget här: "Om rättegången mot Pirat Bay ger en fällande dom så är vi illa ute"

Det är en riktigt stabil och framför allt pedagogisk insats av Gustav som försöker förklara för Tomas Tengby att det är skillnad på piratkopiering/upphovsrättsbrott och stöld.

Självklart är fokuset inriktat på dessa frågor eftersom hovrättsdomen i Pirate Bay-målet kommer på fredag. Var är alla andra pirater? Piratpartiet måste passa på att synas i media denna vecka! Nästa valrörelse (2014) har redan börjat så smått...

Enligt uppgift ska det också förekomma ett par andra inringare i samma program, som både bemöter och håller med Gustav i fildelningsfrågan, men det har jag inte hunnit lyssna på själv än, så det kan jag inte säga mer om.

Lyssna också på Gustav tidigare inlägg i Ring P1 - "Så fort det handlar om internet och barn glömmer vi rättssäkerheten"

Eller mina tidigare inlägg i radio som hittas här.

4 kommentarer:

Oskar Wetter sa...

Skulle gärna ta på mig dessa inlägg men får nog lämna över äran till min ständigt återkommande bror Gustav Wetter vars citat "Ingen kommer strypa tillgången till internet så länge jag andas" kommer bli återkommande i framtida diskussioner :)

Markus "LAKE" Berglund sa...

Självklart Oskar. Förlåt. Jag brukar tyvärr blanda ihop namnen på er två alltför ofta...

Nu är det korrigerat.

Ses vi på Dreamhack? Kan du skriva upp det på firman? ;-)

Anonym sa...

Det är inget att be om ursäkt för Markus, jag har samma problem med mina att blanda ihop dom och jag är ju ändå deras mamma! ;-)

/Gerd

Markus "LAKE" Berglund sa...

Haha, tack för det Gerd...