måndag, juni 16, 2008

Centerpartiet fegar ur

Jag har länge suttit och väntat på att Centerpartiet ska skriva något om det idiotiska FRA-förslaget på sin hemsida. De har ju till och med betalat Twingly som leverantör av en tjänst som ska skapa dialog med medlemmar och sympatisörer som skriver om Centerpartiet. På alla nyheter finns Twinglys lilla track-backtjänst, men den används väldigt lite så vitt jag kan se.

Jag kan dock lova att en nyhet där Centerpartiet skriver något om FRA skulle så rejält med länkar, men det vågar de inte skriva om, trots att de vet att det nästan är det enda som alla bloggare har pratat om de senaste veckorna.

Istället skriver de lite om Försvarsberedningens rapport, gör lite reklam för småtrevlig, men enkelriktad kommunikation från Maud Olofsson (en film) och förslag för hur man ska stoppa bensinbilar.

Inte heller partiledningen vågar ta debatten om FRA
Det är synd att de inte vill posta något om FRA, för då hade hade kunnat få igång lite debatt. Men det vill partiledningen inte ha, trots att de hävdar annat. Partiledningen föredrar nog att hålla sig i sitt "elfenbenstorn" och tala om för folkets representanter i riksdagen vad de ska trycka på för knappar, utan att ta något eget ansvar för de ståndpunkterna som de tvingar på andra med partipiskor och andra makmedel såsom hot.Så jag uppmanar Maud Olofsson och Fredrik Reinfelt att sluta fega! Ta debatten om viktiga demokratiska frågor istället för att gömma er bakom mellanhänder!

3 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.centerpartiet.se/defaultnormal.aspx?id=63497

Anonym sa...

Det här är det mest spännande på centerns hemsida. Det är från före valet, på den tiden centern oroade sig för personlig integritet.

http://www.centerpartiet.se/templates2/Page.aspx?id=24129

Låt oss gissa att dokumentet är borta på onsdag morgon efter omröstningen.

Markus "LAKE" Berglund sa...

@anonym kl 14:00.

Tack för länken, men jag måste vidhålla att det bara visar att Centerpartiet inte vågar ta debatten med medlemmarna och sympatisörer. Nu är alla ordinarie påverkansvägar stängda sedan länge.

Förhoppningsvis har kvällens avslöjande av FRA:s avlyssning påverkat debatten...