måndag, juni 09, 2008

Centerpartister mot FRA-lagen

Nu finns det ytterligare en Facebook-grupp mot FRA. Denna är lite mer specialicerad då den i första hand är till för Centerpartister och Centersympatisörer. Gå med du också!

Centerpartister Mot FRA-Lagen

(Själv skaffade jag mig Facebook först i helgen och jag förstår varför folk kan sitta fast där i timmar och göra ingenting...)

Rösterna den 17 juni ska sparas för eftervärlden
Jag kommer fortsätta att föra bok på de centerpartister som är emot FRA-lagen här på min blogg:
Vad pågår bakom kulisserna kring FRA?

Och för FRA-lagen på Lex Orwell-sidan:
Lex Orwell - lexorwell.se

Hjälp till att dokumentera hur riksdagsledamöterna säger att de ska rösta och påminn dem hela tiden om att det kommer att dokumenteras noga och för all framtid.

1 kommentar:

Gun Svensson sa...

Mig förvånar det att så många opinionsbildare i FRA-frågan verkar vara helt ovetande om att alla partier före val avkräver sina riksdagskandidater lojalitet gentemot partilinjen och vad jag vet måste en del också skriva under på detta. Om en sakfråga går emot den enskilde riksdagsledamotens egna inre övertygelse, kan vederbrande avstå från deltagande vid omröstningen och då kallas någon ja-sägare in som ersättare. Detta kallas att ledamoten drabbats av politisk snuva. Den som bryter mot överenskommelsen måste räkna med att gå ut i kylan som politisk vilde. Kan vi hoppas på minst fyra, som tycker att ett Nej är så viktigt att de väljer att gå ut i kylan? Knappast!